Zájemci o účast v KPII hlaste se předsedkyni STK

Protože se některá oprávněná družstva rozhodla nepřihlásit do následujícího ročníku KPII, STK JmŠS eviduje v tuto chvíli tři volná místa v soutěži KPII. Pokud máte o obsazení volných míst a účast v KPII zájem – můžete spadat do jakékoliv skupiny KPII – kontaktujte předsedkyni STK Vlaďku Šťastnou na e-mailu: Vladka_N@seznam.cz nebo na tel. čísle: 732 819 400.

6 komentářů u „Zájemci o účast v KPII hlaste se předsedkyni STK

  1. Zájem lidí o volnočasové aktivity po covidu značně opadl, takže je potřeba udělat soutěže atraktivnější a zredukovat KP II na 2 skupiny. Není třeba se obávat velkých dojezdových vzdáleností, protože většina týmů z okolí Břeclavi dlouhodobě nemá zájem o postup.

  2. 2 skupiny po 12 jsou ideální, i teď by se měl svaz rychle zeptat, jestli by v příští sezóně nechtěli účastníci hrát 2 skupiny, jednu s 13 účastníky, jednu se 14 účastníky v termínech kolidujících s 2. ligou + následně 2 kola.

    • Doporučuji prostudovat si návrhy a argumenty před na diskusním fóru starého webu z doby před poslední reformou (snížení KP2 ze 3×12 na 3×10).
      Myslím, že mnohé z nich budou platit stále.
      Byly tam mj. i návrhy na redukce 2×12, 3×8 (bez snížení počtu zápasů!).

  3. Hrát KP2 s osmi družstvy ve skupině se mi nezdá rozumné. Družstvo by hrálo pouze 7 zápasů za sezónu.

  4. Nějak mi unikly závěry z konference. Je už na obzoru redukce počtu skupin KPII ze tří na dvě?

    • Pokud vím, diskuse o budoucnosti krajských soutěží je na samém počátku a případné změny se budou projednávat až na příští konferenci.
      Osobně si ale nemyslím, že redukce něčemu pomůže… Raději bych hrál třeba 3 skupiny po 8.

Komentáře nejsou povoleny.