Krajské tréninky v roce 2023

I v této sezóně pokračuje projekt finančních příspěvků na činnost krajského tréninkového centra mládeže. V našem kraji se poskytnutý příspěvek z ŠSČR použije jako příspěvek na zajištění odměn trenérů ve střediscích mládeže.

Příspěvek na odměnu trenéra je garantován v minimální výši, kterou ukazuje přiložená tabulka. U každého žáka je uvedena minimální částka, která se dá na odměnu použít. Do tréninků mohou být zařazeni i žáci v tabulce neuvedení, na ně se však žádný příspěvek neobdrží.

Vedoucí tréninkových středisek do 31. října 2023 zašlou výkaz o trénincích (u každé schůzky vždy uvést datum tréninku, rámcovou náplň schůzky a jmenovitou účast dětí) a přiložit fotokopii účetního dokladu o odměně trenéra.

Výkaz se posílá vedoucímu krajského tréninkového centra mládeže, kterým je od 1. 1. 2023 pan Radim Majetič, mail majetic@centrum.cz. Dotace oddílům na tréninky by pak měla být poukázána do konce roku.

Závěrem prosíme vedoucí oddílů a tréninkových středisek o kontrolu správnosti jmen v tabulce uvedených a správnosti počtu získaných bodů.

Příspěvek byl publikován v rubrice Mládež se štítky a jeho autorem je Miroslav Hurta. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.