Závěrečné pořadí KP mládeže v rapidšachu

Chaos a zmatek provázel závěrečný turnaj seriálu KP mládeže v rapidšachu ve Valticích. Mnozí šachoví nadšenci marně hledali výsledky turnaje B na pořadateli stanoveném odkazu, než zjistili, že turnaj je na chess-results zcela pod jiným odkazem.

Pořadatelé také několik dní zcela nepochopitelně vyzývali k tomu, aby se hráči na turnaj dostavili již před devátou, ačkoli propozice turnaje prezenci jasně určovaly na 9.00 – 9.30. Sami však měli máslo na hlavě, protože hrací místnost a materiál nebyly připraveny včas, takže turnaj začal s půlhodinovým zpožděním.

A vše korunovalo hrubé pochybení rozhodčího A turnaje, který do této soutěže připustil hráče narozeného 2011, ačkoli zde mohly hrát děti jen narozené v roce 2012 a mladší… Soutěžní řád připouští účast hráčů mladších ve starší katregorii, opačný postup však možný není.

Přesto však turnaj proběhl a my můžeme v příloze přinést pořadí celého seriálu krajského přeboru. Jako vřdy prosím všechny zainteresované o kontrolu správnosti v tabulce uvedených. Případné připomínky a reklamace zasílejte na mou adresu do 15. června. Nezapomeňte prosím, že přiložená excelová tabulka má šest listů. Postupující hráči z kraje jsou označeni žlutě, modré podbarvení mají hráči, kteří již na začátku sezóny měli stanoven přímý postup.

4 komentáře u „Závěrečné pořadí KP mládeže v rapidšachu

  1. Děkuji za připomínky, bylo opraveno a aktualizováno.

  2. V tabulce H14 chyba není, jak jsem psal, Vyškov zde má postupujícího hráče. Ale v H12 vyškovský hráč postup nemá a dokonce ho předběhnou 2 hráči na základě výsledků z Valtic! Za překlep H14, patřilo H12, se omlouvám.

  3. Tabulka pro H12 také není setříděná podle celkových výsledků, ale tam to vliv na poslední postupové místo nejspíše mít bude …

  4. Zlobivý šotek z Valtic se přestěhoval i do Rajhradu. V tabulce H14 není provedeno nové pořadí hráčů postupujících na republiku. Dále v H10 je hráč Radek Kalod uveden na 34. i 50. místě a výsledek z Valtic nemá započtený, vliv na postup to ale nemá.

Komentáře nejsou povoleny.