Nabídka šachových přednášek on line

Vážení přátelé,

v Plzeňském kraji pořádáme každou středu od 18:00 do 19:30 (většinově) pro děti online přednášky. Na stránce https://www.sachyplzen.cz/kalendar/ se vždy bude objevovat s určitým předstihem přednášející a jeho téma; teď ve ST to bude GM Robert Cvek: O šachové historii V (Karpov).

Již například přednášeli GM Navara, GM Štoček, GM Petr, GM Neuman, IM Hagarová, IM Juřek, IM Kaňovský a další i „lokální trenéři“ (více zde https://www.sachyplzen.cz/kalendar-probehle-akce/). Na přednášky chodí děti z Plzeňského kraje, tak i děti z kraje Karlovarského. Rádi bychom nabídli tuto možnost i dalším dětem. Z každé přednášky je vyhotoven záznam a vytvořen článek se zaheslovaným videem s přednáškou, heslo je pak zasláno přihlášeným jedincům, a tak je možné přednášku zhlédnout i zpětně.

Přednášky jsou placené (20 korun na dítě za 1 přednášku, 40 korun na dospělého), platí se za až najednou. Je možné domluvit i nějakou taxu za kraj.

Pokud by Vás nabídka zaujala, dejte mi prosím vědět a určitě se domluvíme.

S přáním hezkého dne

Martin Kopřiva

Příspěvek byl publikován v rubrice Mládež a jeho autorem je Miroslav Hurta. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.