Přebor mládeže okresu Vyškov v klasickém šachu

Ve dnech 19.-20. září 2020 proběhne přebor mládeže okresu Vyškov v klasickém šachu s otevřenou účastí. Turnaj proběhne v prostorách hotelu Dukla, prezence hráčů je v sobotu od 8:30 do 9:00 hodin.

Hrát se budou dva samostatné turnaje, do 10-ti let (ročník 2010) a do 16-ti let (ročník 2004). Tempo hry je 30 min. na partii + 30 sec./tah se zápisem. Hrát se bude švýcarským systémem na 5 kol, v případě neuskutečnění soutěže ve střelbě z důvodu špatného počasí bude přidáno další kolo.Turnaj bude započten na LOK v klasickém šachu.

V rámci šachového turnaje proběhne v sobotu odpoledne soutěž o ceny ve střelbě z malorážky na střelnici v Lulči pod dohledem členů Sportovně střeleckého klubu Vyškov.

Přihlášky do turnaje zasílejte pouze elektronicky na adresu turnaje.vyskov@centrum.cz do 14. září 2020. Startovné je ve výši 350,- Kč, vklad zahrnuje sobotní oběd v restauraci hotelu Dukla a náklady spojené se soutěží ve střelbě z malorážky (doprava, občerstvení a opékání špekáčků). V případě neuskutečnění soutěže ve střelbě bude vrácena všem hráčům částka 100,- Kč.

K účasti Vás zvou pořadatelé, propozice ke stažení jsou ZDE.

Stránky pořadatele jsou ZDE, dále ZDE je FB SK Vyškov.