10 programových priorit Martina Petra

Dnes jsme mailem obdrželi od velmistra Martina Petra následující mail:
Milí šachoví přátelé a kolegové,

na únorové konferenci jsem slíbil, že budu příští rok kandidovat na předsedu ŠSČR … manželka z toho velkou radost nemá 🙂 Ale začal jsem sepisovat něco jako plán. Posílám ho v příloze. Budu rád, když se na něj podíváte.

Tento email jde všem delegátům letošní Konference ŠSČR, předsedům a místopředsedům krajských šachových svazů. Jedním z bodů dokumentu v příloze je spolupráce s kraji. Myslím, že by bylo dobré, abychom se potkali. Ideálně na některém z Vašich krajských zasedání VV. Kromě rozhovoru o budoucnosti svazu si můžeme, pokud budete chtít, třeba zahrát simultánku naslepo nebo zorganizovat šachovou přednášku pro děti. Zkuste navrhnout termín.

Personálie příštího Výkonného výboru a odborných komisí jsem zatím moc neřešil, takže to může být také jedno z témat. Budu rád, pokud se podaří zachovat spolupráci s členy současného VV ŠSČR, ale práce máme všichni hodně a pomoc je vítaná. Ocením zpětnou vazbu a Váš názor.

Mějte se hezky,

Martin Petr

Protože výkonný výbor našeho krajského šachového svazu hodlá nabídky pana Petra využít a pozvat ho do Brna na svou červnovou schůzi, můžete připomínky a náměty k programu ŠSČR zasílat do 5. června 2019 na mailovou adresu mhurta@volny.cz. Všechny doručené náměty panu Petrovi předáme.

Příspěvek byl publikován v rubrice Ostatní a jeho autorem je Miroslav Hurta. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.