Pozvánka na Vyškovskou rošádu 2022

V sobotu 8. ledna 2022 se po roční pauze bude konat šachový turnaj pro děti a mládež Vyškovská rošáda. Turnaj je součástí Jihomoravského krajského přeboru mládeže v rapid šachu pro sezónu 2021/2022. Hrát se bude, pokud to epidemická situace dovolí, tradičně v Besedním domě ve Vyškově. Turnaj je určen pro děti a mládež ročník narození 2008 a mladší. V letošním ročníku se nebude hrát samostatný turnaj špuntů (děti do 8 let), ale děti si mohou zahrát v turnaji A, který je určen pro děti ročník narození 2012 a mladší.

Vzhledem k probíhající pandemii je celkový počet hráčů omezen na 80 (rozhodující je pořadí doručení přihlášek) a v hracích prostorách nebude zajištěno občerstvení.

Co se týká protiepidemických opatření, budou přizpůsobena aktuální epidemické situaci a vydaným nařízením. Požadavky pro vstup do hracích prostor a pro samotný průběh turnaje budeme aktualizovat na webu vyškovských šachistů a na webu Jihomoravského šachového svazu. V současné době jsou platná opatření uvedená na webu ŠSČR.

Další podrobnosti k turnaji najdete v přiložených propozicích.

Seznam přihlášených hráčů

Stav přihlášek k 3.1.2022:

Přihlášeno 62 hráčů, zůstává 18 volných míst!