Konference JmŠS 2024 – aktualizováno

Konference JmŠS proběhne v pondělí 26. února 2024 od 17:00 na Mendelově univerzitě v Brně. VV JmŠS se obrací na všechny okresní šachové svazy, aby na Konferenci vyslaly své delegáty. Hlas rozhodující mají na konferenci vždy 3 delegáti z každého OŠS (celkem 21 delegátů), ale jednání je veřejné a všichni příznivci jihomoravského šachu jsou zváni.

Ohledně dopravy na Konferenci:

Před 17 hodinou bude otevřen vchod z ulice u budovy Q, pak se uzavře a vchod je možný jen hlavní vrátnicí mezi budovami A a B. Parkovat přímo v areálu univerzity není možné. Těsně u univerzity je parkovací zóna C, placená od 17 do 6. Pokud někde na ulicích Zemědělská, Černopolní, Erbenova atd. nejsou modré pruhy, znamená to, že se tam parkovat nesmí (křižovatky, chodník). Dost se to kontroluje a pokutuje. Poblíž univerzity směrem k Bobycentru jsou větší parkoviště zdarma (Stadion, Drobného, u Bobycentra). Pozor ještě na dlouhodobý problém – kdo pojede od Židenic přes Tomkovo náměstí, nelze jet jako trolejbus přímo po Provazníkově, musí se do tunelu. Značené to je, číhají tam… v minulosti už několik šachistů dostali.

Materiály ke konferenci budou průběžně doplňovány:

Pozvánka na Konferenci (pdf)

Návrh jednacího řádu (pdf)

Zpráva předsedy JmŠS (pdf)

Zpráva předsedkyně STK (pdf)

Zpráva komise rozhodčích (pdf)

Zpráva komise mládeže

Zpráva o hospodaření JmŠS (pdf)

Rozpočet JmŠS za rok 2023 (pdf)

Příjmy a výdaje OŠS v roce 2023

Zpráva revizní komise (pdf)

Pracovní návrh rozpočtu na rok 2024 – pro ilustraci přesunu položek (pdf)

Návrh rozpočtu na rok 2024 (pdf)

Hrací systém v KPII – vyhodnocení ankety (pdf)

Výsledky krátkodobých soutěží 2022/2023, vyhodnocení konkurzů pro sezónu 2023/2024 (pdf)

Statut vedoucího soutěže řízené OŠS (pdf)


11 komentářů u „Konference JmŠS 2024 – aktualizováno

  1. Konference proběhla, zatím nic nevíme. Ale o těch vyvozených správných závěrech se jistě brzy dozvíme!

    • Pane Krolope, prosím nespěchejte 🙂 Vzhledem k tomu, že konference byla včera a většina delegátů má své zaměstnání, tak zápis očekávám do konce týdne. Pak i já se začnu ptát: „Kde je zápis?“

    • Pane Krolop vy jste mi ale nějaký chytrý. Konference skončila kolem 21 hodiny večer a vy už ráno o 8 chcete zápis? Když druhý den jdou všichni členové do práce.
      Mohl jste být na konferenci a věděl by jste o všem hned a dokonce jste se mohl vyjádřit k určitým věcem. Chápu že za klávesnicí to nebolí a každý je hrdina.
      Proč jste nebyl jako delegát za svůj okres aby jste mohl o správných závěrech hlasovat?

      Předpokládám, že zápis bude jakmile to pracovní a rodinné povinnosti předsedy a zapisovatele dovolí.

    • Ale já přece nikde nepíši a ani netvrdím, že jsem chytrý! Možná jen zvědavý, nedočkavý, či co. Víte, kdybych byl chytrý, alespoň tak jako ten „účastník konference“, tak bych si tu dělal srandičky, třeba pod hlavičkou: Neúčastník konference!

  2. Konference se už blíží, šachisté k ní s velikou nadějí, již netrpělivě vzhlíží. Všechno bude jak má být, lepší šachové soutěže zase budeme mít.

  3. Díky za reakci, byť jenom tu anonymní! Obávám se, že náš okresní svaz by mně raději zlomil vaz.

    • Já osobně bych za anonymní reakci neděkoval. Jednak z jazykového hlediska, – nemohu vystát tyhle věty „díky koronavirové pandemii zbankrotovalo tolik a tolik hospod“, „díky válce ve Vietnamu společenská prestiž Ameriky klesla na nulu“… apod. A jednak z důvodu společenských konvencí. Křupanům, co neumí při vstupu do místnosti pozdravit nebo neví, že pod svůj text se mají podepsat, za to ví, že na svazové konferenci se podávají chlebíčky a káva, to už vůbec ne.

  4. Alespoň jednou bych moc rád dorazil na konferenci JmŠS, jako ten vyslaný delegát.
    Delegát, který jenom sedí a čumí, protože ničemu stejně nerozumí.
    Ale jako slušný účastník, řekl bych svazu to mé dík!

    • Petře, nechte se nominovat jako delegát vaším okresním svazem. Pokud se osvědčíte a budete dostatečně slušný, můžete pak být nominován i na celostátní konferenci, kde jsou chlebíčky, minerálka a káva! Vaše dík se tak dostane ještě dál!

    • Pane Krolope pokud chcete být delegátem, je potřeba oslovit vaše OŠS, ať vás delegují. Zrovna z vašeho okresu nebyli na posledních konferencích 3 delegáti snad nikdy. Pokud by to nevyšlo, sedět na konferenci, koukat a děkovat můžete i jako host. To můžete přijet bez ohledu na kohokoliv. Jako delegát byste musel navíc i hlasovat.

    • Pane Majetiči, děkuji za reakci! Víte, mně vůbec o nějaké delegování nejde. Nato jsem příliš jednoduchým a prostoduchým človíčkem. Jenom mě mrzí, že i na těch několika mála šachových webech, které kupodivu zatím přežívají, je tak prázdno, mrtvo. Jojo, dříve v těch starších normálnějších časech to tu (a nejen tu) dobře žilo. Člověk se tady ledacos dozvěděl, či došel k nějakému poznání.

Komentáře nejsou povoleny.