Den náborů

Začátkem školního roku probíhají v Brně akce, které mají širokou veřejnost (a především rodiče) seznámit s širokou nabídkou sportovních a volnočasových aktivit a přilákat tak zúčastněným organizacím nové členy. Samozřejmě při těchto akcích nemohou chybět ani šachisté. Malou fotoreportáž z této akce poslala paní Markéta Rampulová:

„Ráno 10. září 2022 jsem se vydala na Den náborů na Kraví hoře v Brně. Akce se konala na venkovním prostranství. Velmi potěšující byly nejen sluneční paprsky, které nás provázely po celé dopoledne, ale také velký zájem o šachovou hru z řad dětí i dospělých.

Jeden z organizátorů

Mezi prvními, kteří si přišli zahrát, byli organizátoři, když se při obchůzce jednotlivých stanovišť ujišťovali, jestli nám něco nechybí. Jedním z nich jsem byla přímo vyzvána k sehrání šachové partie, a tak jsme si s úsměvem na tváři spolu zahráli.

V průběhu dopoledne mezi zájemci se za mnou zastavili kluci, kteří propagovali americký fotbal. Slovo dalo slovo a dohoda byla na světě. Oni si se mnou zahrají šachy a já si půjdu zkusit americký fotbal. A tak se také stalo. 🙂

Někteří zájemci o šachovou hru se k našemu stánku opakovaně vraceli a přiváděli další rodinné příslušníky nebo kamarády.

Pokud je vám při čtení těchto řádků líto, že jste se nemohli této akce zúčastnit, máte ještě možnost v rámci Dne sportu 24. září 2022 od 9 do 18 hodin na ulici Vodově v Brně (stará hala) náš stánek navštívit.

Za ŠK Lokomotiva Brno se na všechny těší Markéta Rampulová“

Příspěvek byl publikován v rubrice Ostatní a jeho autorem je Miroslav Hurta. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.