Druhá část konference JmŠS 2022

Konference JmŠS proběhne v pondělí 13. června 2022 od 17:00 v klubovně Lokomotivy Brno. VV JmŠS se obrací na všechny okresní šachové svazy, aby na Konferenci vyslaly své delegáty. Hlas rozhodující mají na konferenci vždy 3 delegáti z každého OŠS (celkem 21 delegátů), ale jednání je veřejné a všichni příznivci jihomoravského šachu jsou zváni.

Materiály ke konferenci budou průběžně doplňovány:

Pozvánka na Konferenci (pdf)

Návrh jednacího řádu (pdf)

Zpráva předsedkyně STK (pdf)

Vyhodnocení konkurzů pro sezónu 2021/2022 (pdf)

Zpráva komise rozhodčích (pdf)

Zpráva komise mládeže (pdf)

Zpráva revizní komise (pdf)

Zpráva hospodáře (pdf)

Rozpočet JmŠS za rok 2021 (pdf)

Rozpočet JmŠS na rok 2022 – schválený (pdf)

Zpráva předsedy JmŠS (pdf)

Příspěvek byl publikován v rubrice Administrativa a jeho autorem je Milan Boháček. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

2 komentáře u „Druhá část konference JmŠS 2022

  1. Dobrý den ,
    Je potřeba se omlouvat za neúčast jako pan Bureš?
    Sice nejsem členem výboru ale měl jsem být původní delegát . Takže bych se chtěl omluvit jelikož máme v tuto dobu naplánovanou dovolenou a tím pádem budu mimo Brno.
    Doufám že bude zápis na internetu abych se dozvěděl vše potřebné.
    Děkuji a přeji pěkný den
    S pozdravem Petr

  2. Milí příznivci šachu, moc mě to mrzí, ale já se bohužel této konference asi zúčastnit nemůžu, protože se pravděpodobně budu ještě zotavovat z návštěvy oční kliniky. Zrak mám stále dobrý, ale zajímá mě operace očí, abych měl zrak ještě lepší a nemusel vůbec nosit brýle. Mimochodem: Období respirátorů bylo nejobtížnější pro lidi s brýlemi. Když v zimě má člověk brýle a nasazený respirátor, tak se brýle zamlží a člověk nic nevidí. S přáním pěkných dní Jaroslav Bureš

Komentáře nejsou povoleny.