OŘECHOVSKÉ BOJE 2021 – INFORMACE

Vážení šachoví příznivci,  touto cestou vás chceme informovat o stavu našeho šachového turnaje , který se bude konat 12.června 2021:

  1. Od 31.5. je možné konat sportovní akce pro 75 lidí ve vnitřních prostorech. Proto jsme se rozhodli  počet účastníků zastropovat na 75. Kapacita 75 lidí je již naplněna a tak další přihlášky budeme akceptovat až po odhlášení některých hráčů. Vyzýváme taky ty, kteří jsou přihlášení a nedojdou, ať nám to neprodleně oznámí. Další zájemci, ať se telefonicky  informují u pana Kubáta ( telefonický kontakt v propozicích) o možnosti zahrát si náš turnaj. Seznam přihlášených bude zveřejněn tento týden na chessresults.
  2. Uvažujeme ještě o možnosti přenést místo konání do Brna ( Plzeňský dvůr) . Tam je dostatečná venkovní kapacita pro min 100 hráčů. V případě, že se tak rozhodneme, dáme informaci v úterý  1.6.2021.
  3. Respirátory s sebou.

Jinak platí místo konání : U Fasurů, Ořechov. Změně místa nejsme moc nakloněni – obáváme se , že turnaj ztratí svůj venkovský charakter.

                                                           Za pořadatele Dr. Messerschmidt   

Příspěvek byl publikován v rubrice Uncategorized a jeho autorem je Miroslav Hurta. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.