Online turnaje na www.lichess.org

Na Apríla proběhl již 16. online turnaj nejen pro děti a mládež, ale i pro dospělé. Tyto turnaje pořádá Sportovní klub Vyškov na webu www.lichess.org každý den od 16:30 hod. do 18:30 hod. Během března se těchto turnajů zúčastnilo desítky hráčů z Vyškova, Brankovic, Rousínova, Slavkova a dále hráči z Kuřimi, Zastávky, Starého Města a Prostějova. Tempo se po prvních pokusech ustálilo na 10 minut plus 3 s. za tah.

Něco z pravidel turnaje:

Jak se počítají turnajové body na lichessu? Výhra je v základu hodnocena 2 body, remíza 1 bodem a za prohru nezískáte žádný bod. Jestliže ale vyhrajete dvě hry v řadě, začne Vám „dvojitá“ série – poznáte ji podle ikony ohně u Vašeho jména. Dokud budete vyhrávat, budou následující hry ohodnoceny dvojnásobným počtem bodů. Například dvě výhry následované remízou budou ohodnoceny 6 body: 2 + 2 + (2*1)

Kdo se stane vítězem? Hráč s nejvyšším počtem bodů na konci stanoveného časového limitu pro turnaj se stane jeho vítězem.

Losuje se celé kolo? Ne, jakmile hráč dohraje, systém mu vybere volného hráče s podobnou výkonností, či bodovým stavem v rámci daného turnaje.

Přijďte si zahrát, každý si najde svého soupeře.

Odkazy na každý turnaj včetně hesla pro vstup jsou uvedeny na webu SK Vyškov. Informace naleznete i na FB SK Vyškov.