Šachová šalina 2019

Šachová šalina, simultánka s velmistrem Tomášem Polákem nebo šachový stánek s maskotem, to vše na Vás bude čekat 25. října 2019 v Brně na náměstí Svobody!

Celá akce začíná ve 12:00, kdy bude na náměstí Svobody otevřen šachový stánek. Zde bude na návštěvníky čekat milý personál, který se bude lidem snažit odpovídat na jejich dotazy, v případě zájmu bude lidem pomáhat s výběrem možných oddílů v Brně a okolí, kde se šachy hrají. Dále zde budou probíhat soutěže o věcné ceny. Okolo stánku se bude pohybovat šachový maskot. Nebo byste si chtěli zahrát partičku přímo v centru náměstí Svobody? Není problém, bude zde i stoleček s šachy. J Stánek bude otevřen do 17:30.

Od 13:30 bude na náměstí Svobody probíhat tiskovka, které se zúčastní velmistr Tomáš Polák, mistr sportu Jakub Roubalík, ale také mistr světa do 8 let Jirka Bouška a další významní hosté.

Ve 14:00 odtud, z náměstí Svobody, vyjede Šachová šalina, ve které bude připraveno 6 šachových stolků, kde si můžete zahrát partii se svým kamarádem nebo náhodným kolegou, který si k vám zrovna přisedne. Taktéž zde budou probíhat soutěže a po celou dobu bude ve voze přítomný Jakub Roubalík, hráč s ratingem přes 2400, který vám rád se vším pomůže. Šachová šalina bude vždy co půl hodiny zastavovat na náměstí Svobody, kde obmění pasažéry na palubě. Akce potrvá od 14 do 18 hodin. Poslední nástup do vozu bude možný 17:30!

Další součástí akce, která se tento den bude v Brně konat, je šachová simultánka s velmistrem Tomášem Polákem.  Ta se bude odehrávat na Novobranské, konkrétně v prvním patře budovy Dopravního podniku Brna. Využijte tedy i tuto jedinečnou akci a vyzvěte velmistra! Zde začínáme taktéž v cca 14:00.

Celá akce se koná pod záštitou primátorky statutárního města Brna paní JUDr. Markéty Vaňkové.

Velké poděkování patří také partnerům akce: Dopravnímu podniku města Brna, firmě Dopravní stavby Brno a Šachovému svazu ČR.

Chcete tedy zažít šachový svátek v Brně na vlastní kůži? Neváhejte a přijďte za námi! Těšíme se na vás J

V případě dotazů se prosím obracejte na emailovou adresu p. Bednaříka: bednarik@chess.cz

Příspěvek byl publikován v rubrice Pozvánka a jeho autorem je Miroslav Hurta. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.