Krajské tréninkové soustředění podruhé ve Vyškově

O tomto víkendu proběhlo krajské tréninkové soustředění. To se uskutečnilo v rámci činnosti krajského tréninkového centra mládeže, a zatímco do běžné tréninkové činnosti střediska může být zařazen jen ten, kdo už se blýskl nějakými výsledky na republikových soutěžích, tak tohoto soustředění se mohl účastnit každý žák registrovaný u oddílů Jihomoravského šachového svazu. Účelem je totiž alespoň jednou v roce nabídku trénování otevřít každému zájemci. Ti pak trénují zdarma, resp. hradí si jen své pobytové náklady.
O soustředění vypráví přiložená fotoreportáž, další fotografie se ve větším počtu mají každým okamžikem objevit na webových stránkách vyškovských šachistů. Šachová veřejnost se jako již tradičně může těšit i Současně jsme již začali se zveřejňováním zadání závěrečných testů, které museli účastníci v závěru akce absolvovat a které na tomto webu vzápětí začneme uveřejňovat. Trenéři všech našich oddílů je mohou používat při tréninku svých svěřenců – za léta činnosti našeho krajského tréninkového centra je to už pěkná řádka materiálů.

fotoreportáž

Příspěvek byl publikován v rubrice Mládež se štítky a jeho autorem je Miroslav Hurta. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.