Výroční ceny ŠSČR – mezi oceněnými i Mirek Hurta

Šachov svaz České republiky již poosmé udělil výroční ceny ŠSČR. Do šachové síně slávy byl letos uveden velmistr Jan Smejkal, ocenění za přínos šachu získal in memoriam Břetislav Modr a talentem roku byl již podruhé zvolen Václav Finěk. Nás může těšit, že ocenění za práci s mládeží míří již potřetí (předchozími oceněnými byli Jiří Majer a Petr Pisk) na jižní Moravu – tentokrát ho získal dlouholetý předseda Komise mládeže a místopředseda JmŠS Mirek Hurta. Mirek se tak ocitl ve společnosti dalších oceněných, kteří se výrazným způsobem podílí na rozvoji (nejen mládežnického) šachu.

Protože si Mirkovy práce váží nejen ŠSČR, chci tímto Mirkovi pogratulovat a poděkovat za jeho dlouholetou a obětavou práci pro mládež, trenéry i celý šachový svaz. Mirku, díky za všechno, co pro šachy a šachisty děláš!

Příspěvek byl publikován v rubrice Administrativa a jeho autorem je Vladimira Stastna. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

2 komentáře u „Výroční ceny ŠSČR – mezi oceněnými i Mirek Hurta

  1. Pana Hurtu bychom měli u nás na jižní Moravě vyvažovat zlatem za to co dělá pro mládežnický šachový sport! Gratulujeme k ocenění a přejeme do dalších let mnoho zdraví a entuziasmu.

    Vladimír Jurutka
    Sokol Kyjov

  2. Mirkovi velká gratulace a jen dodám, že ocenění získal naprosto po zásluze.
    Za to, co pro šachy udělal, už mohl být oceněný mnohem dříve! 🙂

Komentáře nejsou povoleny.