Jakub Roubalík vítězem jubilejního 30. ročníku O pohár bystrcké radnice

Slušných 82 hráčů si i v době záplav a nepříznivého počasí našlo v neděli 15. září cestu do Společenského centra Bystrc,

aby zde odehrálo jubilejní 30. ročník tradičního turnaje O pohár bystrcké radnice, jenž se současně hrál i jako 2. ročník Memoriálu Jiřího Řehůřka. Výsledky už během turnaje byly uveřejňovány na stránkách chess-results, obětavá paní Voráčová zase uveřejnila bohatou fotogalerii z turnaje na Rajčeti.

Pro vznik tohoto článku mají stěžejní roli oba přímí aktéři zachycení na snímku. Lukáš Řehůřek (vlevo) jako ředitel turnaje úspěšně pokračuje v pořadatelské tradici svého tatínka a akci organizuje s kolektivem spolupracovníků jako pohodový rapid odehrávající se v přátelské atmosféře bez časových prodlev a jakýchkoli zádrhelů. Jan Kalendovský (vpravo) zase výběr fotografií Lenky Voráčové opatřil partiemi a na závěr souboru dodal komentář Lukáše Řehůřka. Článek laskavý čtenář najde na odkazu zde.

Medailisté Jakub Roubalík, Jaroslav Bureš a Oskar Hájek

Příspěvek byl publikován v rubrice Turnaje a jeho autorem je Miroslav Hurta. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *