Jundrov bronzový na M-ČR družstev mladších žáků v Harrachově

Velkého úspěchu dosáhli mladí reprezentanti Jezdců Jundrov, když na republikovém přeboru družstev mladších žáků vybojovali skvělé třetí místo!

Když na KP družstev mladších žáků v Zastávce postup vybojovaly Moravská Slavia Brno a Vyškov, zbylo na Jundrovské jen místo náhradníků.

Ale stalo se nečekané: Moravská Slavia se postupu překvapivě VZDALA! To zatím u této soutěže v historii našeho kraje žádný jiný tým neudělal, každý využil možnost si tuto pěknou soutěž zahrát. A tak po odstoupení Moravské Slavie přišla řada na Jundrov.

A ukázalo se, že odřeknutí postupu pro zasvěcené zase až tak překvapivé nebylo: Ruku v ruce s tím následoval přestup dvou nejsilnějších mládežnických bijců Velima a Kaly do Jundrova, tedy do toho oddílu, kde z kterého před rokem přestoupili do Moravské Slavie. Skoro to působí dojmem, jako by šéf Jezdců Michal Šípek zavolal: „Hoši, z vandru domů!“

A s takto posíleným týmem Jundrov vybojoval medaili. O tomto úspěchu se přirozeně píše na jundrovském webu.

Druhému zástupci našeho kraje, Vyškovu, se tentokrát nedařilo a jeho hráči skončili na posledním místě. Uvědomme si však, že pro většinu oddílů by byl již jen samotný postup do republikového kola obrovským sportovním úspěchem!

Více informací najdete na webu ŠSČR, odkud jsme převzali i fotografie k článku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *