Výukový portál My-Chess pro oddíly a školy

Od 1. září je oficiální platformou Šachového svazu ČR pro šachový trénink dětí výukový portál My-Chess. Co tato spolupráce přináší a jak se do ní můžete zapojit?

Český výukový portál My-Chess.com nabízí bohaté možnosti šachového tréninku především pro děti. Najdete v něm velké množství procvičovacích testů, metodicky zpracované výukové lekce, výukovou encyklopedii Šachopedii a mnoho dalších pomůcek pro šachový trénink.

Procvičování v systému My-Chess

Některé základní funkce jsou k dispozici zcela zdarma – procvičovací testy, Šachopedie, soutěž pro školy zapojené v projektu Šachy do škol, pravidelné domácí úkoly, články o trénování a další. Každý si může zdarma založit účet a základní funkce My-Chess si vyzkoušet.

V placeném režimu je pak možné využít kompletní funkce My-Chess. Získáte tak navíc výukové lekce, kurzy, historii uživatelských statistik a kromě dalšího také užitečné motivační prvky pro děti, jakými jsou získávání zlaťáků, diamantů, zkušeností (XP), Levelů či kupování sběratelských šachových kartiček.

Motivační prvky My-Chess

Díky spolupráci s Šachovým svazem ČR mohou školy zapojené v projektu Šachy do škol a šachové oddíly získat prémiové členství za mimořádně výhodných podmínek. V rámci skupinové objednávky členství (objednávka minimálně pro 6 uživatelů) můžete získat jednu prémiovou licenci jen za 150 Kč ročně.

Stačí vyplnit registrační formulář a poslat ho na emailovou adresu martinbeil64@gmail.com. Obratem obdržíte fakturu a po jejím uhrazení mohou děti z Vaší školy nebo oddílu využívat funkce My-Chess Premium naplno.

Hlavní nabídka funkcí My-Chess Premium

Mezi výhody My-Chess patří například možnost plně systém využívat nejen v počítačích, ale také v mobilních telefonech a tabletech. Trenérům nabízí My-Chess dobré možnosti kontroly studia dětí a jednoduchou možnost zadávat dětem úkoly ke studiu a procvičování (stačí poslat odkaz na daný obsah).

Pro učitele a trenéry jsme také připravili konzultační hodiny s ukázkami práce s My-Chess a možností dotazů. V září budou probíhat ve třech termínech – v pondělí 11. září, pondělí 18. září a pondělí 25. září, pokaždé v čase 19:00-20:00. Konzultační hodiny jsou zdarma a stačí se k účasti přihlásit na emailové adrese martinbeil64@gmail.com.

Další informace najdete v článku přímo na webu My-Chess.

Martin Beil

Příloha: Hromadná registrace My-Chess

Příspěvek byl publikován v rubrice Mládež a jeho autorem je Miroslav Hurta. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

3 komentáře u „Výukový portál My-Chess pro oddíly a školy

  1. Já zase oceňuji, že delegáti konference, VV a STK nepřestávají řešit malý počet přihlášených družstev pro soutěž KPII.

  2. Dobrý den všem šachistům, konference Jmšs skončila a dopadla přesně podle sázkových kurzů. Na zvolené delegáty na konferenci ŠSČR byl kurz 1:1,00001 a dopadlo to přesně dle vypsaného kurzu. Nebyla konference Jmšs zbytečná?
    P.s. ke konferenci není možné dát komentář a tak využívám tento příspěvek.
    „Psi štěkají a karavana jde dál.“

    • Využil jste nabídky pana Dumka a jel na konferenci jako delegát OŠS B-venkov? Nebo jste se na to vykákl a zde jen nadáváte?

Komentáře nejsou povoleny.