Konference JmŠS 4. 9. 2023

Mimořádná Konference JmŠS s jediným věcným bodem jednání – volbou delegátů na Konferenci ŠSČR plánovanou na září – proběhne v pondělí 4. září 2023 od 19:00 ONLINE. VV JmŠS se obrací na všechny okresní šachové svazy, aby na Konferenci JmŠS zajistili své delegáty. Hlas rozhodující mají na konferenci vždy 3 delegáti z každého OŠS (celkem 21 delegátů). Detaily online formy jednání budou upřesněny.

Pozvánka na Konferenci JmŠS

9 komentářů u „Konference JmŠS 4. 9. 2023

  1. Dobrý den, kdo bude zastupovat šachisty z Brna- venkov? Nebylo by na škodu zveřejnit seznam delegátů na Konferenci Jmšs .

    • Dobrý den, ohledně delegátů z OŠS Brno-venkov se obraťte na předsedu OŠS pana Dumka.

    • Dobrý den pane Hampele, doufám, že jména delegátů nejsou v utajeném režimu, protože nemám bezpečnostní prověrku na tajné. To Vy 3 dny před Konferencí neznáte jména delegátů? Já znám asi na 99% delegáty na Konferenci ŠSČR, kteří budou zvolení. Jinak hezký den.

    • Dobrý den, pane Messerchmidte, jména delegátů utajená nejsou, ale problém je v tom, že mi do této chvíle žádný z oslovených vedoucích oddílů neposlal ani jedno jméno delegáta. Pokud Vás oslovil pan Kubát, tak je to super, že se informace k Vám dostala a budu rád, že se schůze za OŠS Brno-venkov zúčastníte. S pozdravem Aleš Dumek

  2. Ahoj Pavle i ostatní,
    jediná informace je v zápisu VV ze 171. a  170. schůze VV ŠČR, změny v SŘ a OŘ již jsou provedeny, viz přílohy zápisů. Zbývá dořešit požadavek NSA, aby minimální výši členského příspěvku byla 200,- Kč. Více se zatím nedozvíš.

  3. Nikde jsem se nedozvěděl, jak se Jmss postavil k otázce počtu týmů v KP II ev kdy bude nějaká závazná anketa.

    • Konference JmŠS uložila STK zjistit názor všech oddílů JmŠS hrajících mistrovské soutěže na podobu krajských soutěží (viz zápis z letošní Konference na webu JmŠS). Anketa na toto téma proběhne v nadcházející sezóně (v podzimní části soutěže). O výsledcích ankety a další podobě krajských soutěží pak bude rozhodovat řádná Konference JmŠS v lednu/únoru 2023.

    • Občas (když zrovna nemám co na práci a nudím se třeba při jízdě vlakem) přemýšlím o rychlosti, jakou se mění naše společnost. Přijde mi, že věci se mění různě rychle. Například katolická církev je velmi konzervativní institucí a změny zavádí (odhadem) tak jednou za tisíc let. Naproti tomu například česká vláda a zákonodárci mění velmi rychle daňové sazby – cca jednou za půl roku. Nemůžu přijít na to, který přístup je lepší?? Kdybych se měl přiklonit k jedné z těchto dvou alternativ, přijde mi, že JM ŠS je také spíše konzervativní institucí, rychlostí svého rozhodování o změnách blížící se katolické církvi…

  4. ??? Co tak nahonem? Nějak mi zatím unikalo, že se chystá (mimořádná?) konference celorepublikového svazu. Něco se děje?

Komentáře nejsou povoleny.