Přihlašujte své projekty do grantového řízení na popularizaci šachu 2023

I v roce 2023 Šachový svaz České republiky nabízíme možnost přihlásit svůj šachový projekt nebo akci do  GRANTOVÉHO řízení na popularizaci šachu. Pokud plánujete uspořádat akci ať již v on-line prostředí či v reálném světě, která bude podporovat veřejné povědomí o šachu, bude zapojovat veřejnost do šachového dění, tak níže psané řádky jsou tu právě pro Vás.

Projekt podpory na popularizaci šachu je jedinečnou příležitostí, jak získat finance pro Vaši akci bez toho, abyste vypisovali složité formuláře a strávili hodiny času kvůli čím dál složitější byrokracii. Stačí vyplnit přiložený formulář a zaslat ho do data uzávěrky přihlášek na emailovou adresu kmk@chess.cz

Uzávěrka přihlášek je stanovena na 30. března 2023 ve 24:00. Později zaslané žádosti nebudou zařazeny do výběrového řízení!

Podrobnější informace o grantovém řízení naleznete:  ZDE

Formulář k žádosti o grantový příspěvek: ZDE

VZOR vyplněného formuláře k žádosti o grantový příspěvek: ZDE

V předešlých letech se grantové řízení osvědčilo a díky němu jsme podpořili mnoho krásných, úspěšných akcí, které daly povědomí o šachu okolní společnosti. Cílem tedy je tento trend zachovat i pro letošní rok a umožnit co nejvíce lidem zahrát si šachy.

Některé projekty podpořené v minulých letech:

Rok 2022

Do grantového řízení se přihlásilo 23 projektů, které poté vyhodnotila KMK. Hodnotící komise rozdala částku 100 000,-  Kč mezi 20 žadatelů. Dva další podpořila hodnotnými cenami. Mezi podpořenými projekty byly např. :

  • O stříbrnou věž města Litovle 2022
  • Způsob získávání mladých šachistů do ŠO v regionu
  • Ořechovské boje
  • Šachové odpoledne na Suchdole a simultánní partie s GM Davidem Navarou
  • Simultánka na Horním náměstí v Olomouci

Kompletní vyhodnocení naleznete na webu chess.cz.

Příspěvek byl publikován v rubrice Ostatní a jeho autorem je Miroslav Hurta. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.