KP družstev mládeže

Krajský přebor družstev mládeže je jednoduchou soutěží, kde má mládež možnost získávat první zkušenosti z hraní vážných partií. Hraje se dostatečně pomalu, aby šlo o vážnou partii, která bude započítána na ELO, avšak současně natolik rychle, aby se za jeden stihly takové partie tři. Proto jde o soutěž užitečnou, protože skuteční šachisté se vychovávají nikoli z bleskových a rapidových partií, ale z vážných partií, které pak díky zápisu mohou s trenérem rozebrat.

Do přeboru se přihlašujte do 19. října 2024, a to výhradně prostřednictvím interaktivního formuláře. První trojkolo proběhne v sobotu 2. listopadu.

Přihlašovací formulář

    Údaje o družstvu:

    Zodpovědné osoby:

    Doplňující údaje:


    AnoNe


    4 komentáře u „KP družstev mládeže

    1. Z mého pohledu je termín 2.11. 2024 pro první sraz KP družstev mládeže velmi nešťastný zejména proto, že naprostá většina dětí, které se jej mají účastnit (předpokládám, že nejen v našem oddíle, ale v celém kraji) bude celý předcházející týden hrát MMaS. Pokud by bylo možné tento termín nahradit vhodnějším, byl bych pro.

    2. Ano, termín je velice nevhodný, ale odsouhlasila ho takto schůze komise mládeže. Pokud vím, tak nikdo z delegátů nebyl proti. Termín byl takto již navržen v předstihu před schůzí. Takže možnost ho měnit už byla, teď je na to už pozdě.

    3. Dobrý den,
      malá poznámka k termínu prvního srazu – 2.listopadu. Přijde mi to termín dost nešťastný vzhledem tomu, že den předtím končí týdenní akce MMaS ve vážném šachu (26.10.-1.11.).
      Marek Peša

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *