Krajské tréninky v roce 2024

I v této sezóně pokračuje projekt finančních příspěvků na činnost krajského tréninkového centra mládeže. V našem kraji se poskytnutý příspěvek z ŠSČR použije jako příspěvek na zajištění odměn trenérů ve střediscích mládeže. Nově se dá příspěvek použít doprovod na silných turnajích při účasti alespoň 6 hráčů z krajské LT. Povinností trenéra je z turnaje vyhotovit závěrečnou zprávu, kterou předá krajskému manažerovi.

Příspěvek na odměnu trenéra je garantován v minimální výši, kterou ukazuje přiložená tabulka. Současně je tato tabulka krajskou listinou talentů. U každého žáka je uvedena minimální částka, která se dá na odměnu použít. Do tréninků mohou být zařazeni i žáci v tabulce neuvedení, na ně se však žádný příspěvek neobdrží.

Vedoucí tréninkových středisek do 31. října 2024 zašlou výkaz o trénincích (u každé schůzky vždy uvést datum tréninku, rámcovou náplň schůzky a jmenovitou účast dětí) a přiložit fotokopii účetního dokladu o odměně trenéra.

Vykazují se aktivity uskutečněné v období od 1. ledna do 31. října 2024. Příspěvek nesmí být použit na individuální trénink, má se jednat zásadně o skupinové tréninky.

Výkaz se posílá krajskému manažerovi Radimu Majetičovi, mail majetic@centrum.cz. Tomu adresujte i případné dotazy a připomínky k projektu. Dotace oddílům na tréninky by pak měla být poukázána do konce roku.

Závěrem prosíme vedoucí oddílů a tréninkových středisek o kontrolu správnosti jmen v tabulce uvedených a správnosti počtu získaných bodů.

Příspěvek byl publikován v rubrice Mládež se štítky a jeho autorem je Miroslav Hurta. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

1 komentář u „Krajské tréninky v roce 2024

  1. dobrý den,
    Velím Vojtěch, MČR rapid 2023 vyhrál a nemá tam nic. Má mít 5 bodů ne 4.

Komentáře nejsou povoleny.