Listopadová Třetí sobota – bude se hrát na Bowlingu

Listopadová Třetí sobota se zcela výjimečně v tomto měsíci nemůže hrát v Moravské zemské knihovně. Budiž Pánubohu a světu žalováno, že vedení knihovny v srpnu rozpis turnaje na celou sezónu schválilo, aby si až teď vzpomnělo, že když je v pátek 17. listopadu zavřeno, bude zavřeno i v sobotu 18. 11.

Pořadatelé tak měli na výběr turnaj buď zrušit, nebo narychlo přesunout někam jinam. Zvítězila druhá varianta – bude se hrát na Bowlingu Brno. Tam jsme ale limitováni počtem míst, které se do salonku vejdou a je velice pravděpodobné, že vzhledem ke kolizi s festivalem Brno open víc hráčů ani nepřijde, ale přesto: pokud chcete mít jistotu, že budete hrát, pošlete přihlášku mailem na mou adresu mhurta@volny.cz a přijďte nejpozději do 9.55 hodin – po tomto čase bude dán prostor ostatním zájemcům. Seznam přihlášených pak můžete zhlédnout na stránkách chess-results.

Přiložené P R O P O Z I C E stále platí, jen místo konání je Bowling Brno a právo účasti je omezeno na prvních padesát přihlášených.

Příspěvek byl publikován v rubrice Pozvánka, Turnaje a jeho autorem je Miroslav Hurta. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.