28. ročník Poháru města Bučovic připraven

Pořadatelé zvou přátele i další zájemce na tradiční open turnaj v rapid šachu připravovaný na sobotu 11. listopadu ve velkém sále bučovického Katolického domu. Poslední ročníky účastníci hrají osvědčeným švýcarským systémem na 9 kol s časem 2 x 15 minut na partii o zajímavý cenový fond. Turnaj podpořily firmy domácích podnikatelů KPB INTRA Bučovice a G-System Brno a také zastupitelé města Bučovice.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeden z turnajů s nejdelší tradicí na vyškovském okrese se nepravidelně hraje od roku 1982. První ročníky byly bleskovky ve skupinách o postup do finále a prvním vítězem se stal mistr FIDE František Blatný.

Na turnaji je připraveno i setkání účastníků a vedoucích letního šachového tábora ve Vřesovicích, kterého se letos zúčastnilo více než 60 nadějných mladých šachistů. Pro přihlášené zájemce bude připraven šachový materiál i oběd a další občerstvení. Přihlášky zasílejte do 8. listopadu hlavnímu organizátorovi na mail tomasmatula79@seznam.cz.  

P R O P O Z I C E

Příspěvek byl publikován v rubrice Pozvánka, Turnaje a jeho autorem je Miroslav Hurta. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.