Hlaste se ke studiu druhé trenérské třídy

Trenérská komise vypisuje další ročník studia druhé trenérské třídy T2. Z celkových šesti víkendů budou minimálně dva online, prezenční víkendy proběhnou v Praze na Strahově. Pro úspěšné ukončení studia je třeba účast alespoň 80 % a sepsání a obhájení závěrečné práce na zadané téma.

Konkrétní termíny školení budou vybrány po dohodě s účastníky a dle jejich časových možností.
Vyzýváme všechny aktivní trenéry s platnou T3, aby zvážili účast, přednášet budou špičkoví lektoři, dozvíte se nejnovější trendy ve vzdělávání a bude čas i na vzájemnou výměnu zkušeností.

Trenéři s kvalifikací T2 mají nárok na vyšší odměnu dle Ekonomické směrnice ŠSČR a mohou si zažádat o živnostenský list Trenér šachu. Jako bonus získáte roční členství v Klubu aktivních trenérů včetně možnosti nákupu na ChessBase se slevou 50%.

Účastnický poplatek 1 500 Kč (podrobnosti k platbě Vám budou zaslány), přihlašujte se mailem na adresu předsedy TK ŠSČR evzen.pospisil@chess.cz

Příspěvek byl publikován v rubrice Ostatní, Pozvánka a jeho autorem je Miroslav Hurta. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.