Pohár Aloise Párala

Jihomoravské Valtice jsou široké veřejnosti známy barokním zámkem a zahradou, Zemědělským muzeem a Muzeem železné opony. Mnozí si ještě vybaví, že před vznikem Československé republiky podle staré zemské hranice patřily do Rakouska. Málokdo však ví, že zde má sídlo i velice aktivní Spolek vojenské historie, agilní po šachové stránce nejen po celé jižní Moravě, ale i dalších regionech naší vlasti.

O velkopavlovickém VII. ročníku turnaje O pohár Amose Pokorného na tomto webu již řeč byla, nyní bychom rádi upozornili na Pohár Aloise Párala, jenž proběhne v prostorách Bowlingu Brno netradičně v pátek 28. dubna. Turnaj je přístupný všem dospělým zájemcům, registrovaným i neregistrovaným. Účast osob mladších 18 let však povolena není.

Přiložené P R O P O Z I C E obsahují první dvě strany obrazového materiálu, vlastní text propozic najdete až na třetí a čtvrté straně.

Příspěvek byl publikován v rubrice Pozvánka, Turnaje a jeho autorem je Miroslav Hurta. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.