Letní šachohrátky

Kromě tradičního tábora v Domašově nad Bystřicí (konaného ve dnech 1. – 9. 7. 2023), který je již prakticky obsazen, pořádá Brněnská šachová škola ve spolupráci s Agenturou 64 Grygov ještě jednu letní akci pro mladé šachové nadšence.

Letní šachohrátky se uskuteční na samém konci prázdnin ve dnech 26. 8. – 1. 9. 2023 v krásném prostředí Hostýnských vrchů – v Rajnochovicích.

Tábor je vhodný pro děti všech výkonností od začátečníků po pokročilé. Program je následující – dopoledne šachový trénink (3 hodiny), odpoledne (po poledním klidu) pokročilí turnaj s rozborem partií, méně pokročilí střídavě turnaj a jiné stolní hry.

Samozřejmě jsou v plánu i pohybové aktivity – hry a sporty na hřišti (fotbal, ringo, kroket) a v terénu. Večer nebo v případě horšího počasí jsou připraveny hry do místnosti (Activity, Dixit, Jungle jam).

Jako trenéři budou působit především mezinárodní mistři Richarda Biolek starší a mladší, ale chystáme i trenérské překvapení.

Věříme, že stejně jako v minulých letech si tábor užijí nejen zkušenější táborníci, ale i ti mladší, kteří třeba budou na táboře poprvé.

Těšíme se na Vaši účast!

Propozice