Šachové soupravy pro veřejnost

V dnešní velmi hektické době se málokdo pozastaví a stráví čas jak s blízkými, tak i třeba s úplně cizími lidmi. Proto ŠSČR sdílí nabídku s názvem „Veřejné šachovnice na pěkná místa“. Cílem je, aby se lidé různých věkových kategorií pozastavili na krásném místě, a strávili tak spolu čas za pomoci královské hry. Zájemci, jež ví o veřejném místě, které nabízí nádhernou scenérii, mohou kontaktovat email poskytovatelů, a to honza@piananaulici.cz​​​​​​.

Jedinou podmínkou je, že se vždy osoba postará o „správný chod“ soupravy – večer sklidit figurky a přes den je dát na šachovnici (figurky totiž nejsou připevněny).

První šachovnice s figurkami již můžete potkat na různých částech Prahy a v Brně. V následujících dnech a týdnech by se mohla nová šachová souprava objevit přímo ve vašem městě, vesnici. Stačí jen napsat na email výše!

Věříme, že nám pomůžete zpopularizovat královskou hru do všech koutů ČR a následně poskytnout místo k trávení volného času.

Příspěvek byl publikován v rubrice Ostatní a jeho autorem je Miroslav Hurta. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.