4 komentáře u „Zápis z jednání konference

  1. Četl to někdo než se to hodilo na web?
    Toto je snad jen vtip. Takto napsaný zápis jsem snad v životě neviděl. Chybí důležité informace, které by měli zajímat všechny krajské činovníky.
    Probíhali tam celkem zajímavé a důležité debaty o kterých tam buď není vůbec žádná zmínka nebo jen hodně stručná. Zápis v bodech je celkově divný a nepopisuje skutečnou schůzi.

    Byl tam host že ŠSČR a měl věčné připomínky
    Pan Vémola, který rozšířil celkem velkou debatu o sestupech v kp2. Důvod proč předseda komise rozhodčích končí tak rychle? Zazněl! Že se nedalo hlasovat o rozpočtu jelikož byl dodán pozdě a hospodář kraje nezvládá svoji práci ? Stejně jako předsedkyně?

    Tento zápis evidentně nikdo nekontroloval a předsedkyně jako ověřovatel to pouze podepsala a nic více.
    Připadá vám to normální?

    Budu rád když se mi k tomu vyjádří někdo z členů VV nebo jiných činovníků

    • To, ze JMSS je v rozkladu vi snad každý. To, ze to nikdo nechce a ani delat nebude se vi taktéž. Já nevím čemu se všichni porad divíte. Soutěže druzstev se pomalu rozpadají. Lidi mají a hlavně budou mít uplne jiné starosti než zajímat se o sachy a krajské organizace půjdou do kytek.

  2. Pane kolego, já myslím, že když kočka přestane chytat myši, že je úplně zbytečné řešit, jestli je bílá nebo černá. Vyjde to úplně na ganz egal…

  3. Dobrý den, v zápise je nepřesnost. Sdělil jsem konferenci, že se příští volební období již nebudu ucházet o funkci člena VV a hospodáře. To však není totéž, co rezignace. Moje funkční období skončí uplynutím doby na kterou jsem byl řádně zvolen, nikoliv tedy rezignací. Rezignace je v případě, že bych ve funkci skončil v rámci období, na které jsem byl zvolen.

Komentáře nejsou povoleny.