Prosinový turnaj O putovní pohár SVČ opět online!

Hrajeme na lichess.com ve čtvrtek (16.12.) od 17:30. Účast je zdarma. Vítáme všechny hráče do 18 let (nar. 2003 a ml.) bez ohledu na výkonnost nebo klubovou příslušnost.

Turnaj proběhne na herním serveru lichess.org. Všichni účastníci turnaje musí mít na lichess vytvořený účet (registrace je zdarma) a být členy klubu Boskosachy. Samotný turnaj je chráněn heslem, které bude všem zájemcům zasláno po vyplnění jednoduchého formuláře na webu boskosachy.cz.

Přijetí do klubu i zpracování formuláře může zabrat nějaký čas, proto se ve vlastním zájmu hlaste co nejdříve (nejlépe aspoň 20 minut před začátkem turnaje)!

Jak se bude hrát?

On-line turnaj se od turnajů v SVČ mírně liší. Zachováno je tempo 2×15 minut (hráč má na přemýšlení 15 minut) a švýcarským systémem na 5 kol (každý hráč odehraje pět partií). Kolo začíná vždy až po odehrání všech partií (stejně jako v SVČ), proto mohou hráči, kteří skončí svoji partii rychle, chvilku čekat, než začne partie další.

Turnaj skončí cca v 19:30, nejpozději ve 20:00. Všichni zúčastnění dostanou také body do celkového hodnocení seriálu.

Podrobnosti na www.boskosachy.cz.

Příspěvek byl publikován v rubrice Mládež, Turnaje a jeho autorem je Milan Boháček. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.