Pozvánka na konferenci JmŠS včetně platných epidemiologických opatření

Konference JmŠS proběhne v neděli 19. září 2021 od 10:00 v Bowling centru Brno. VV JmŠS se obrací na všechny okresní šachové svazy, aby na Konferenci vyslaly své delegáty. Hlas rozhodující mají na konferenci vždy 3 delegáti z každého OŠS (celkem 21 delegátů), ale jednání je veřejné a všichni příznivci jihomoravského šachu jsou zváni.

Vzhledem k platným protiepidemiologickým opatřením je účast na konferenci možná pouze v případě negativního testu na přítomnost viru SARS-CoV-2, dokončeného očkování nebo prodělané nemoci covid-19. Splnění podmínek každý účastník doloží vyplněním a podepsáním čestného prohlášení, jehož vzor je součástí pozvánky.

6 komentářů u „Pozvánka na konferenci JmŠS včetně platných epidemiologických opatření

  1. 21.6.2021 na schůzi VV JmŠS a STK JmŠS bylo rozhodnuto, že konference se uskuteční 19. září 2021 v 10 hodin v salónku Bowling Brno. Místnost zajistí Jaroslav Bureš. Stručný zápis ze schůze si můžete najít na webu JmŠS,…. JmŠS na pořádání konference přispěje částkou 2 000 Kč, která půjde pouze na pronájem salónku. (kapacita salónku je 120 míst). Šachovou školu HŘÍBATA nemůže nikdo nutit k tomu, aby oběd zaplatila všem návštěvníkům konference.,…. Na konferenci JmŠS budou dodržovány všechna pravidla vyhlášená ministerstvem zdravotnictví.

  2. To je sice hezké ale určitě to nehradí celé jen šachový klub Hříbata. Na každé takové schůze jsou dotace z kraje pro pořadatele. Nebo se snad pletu?

    Ještě bych se rád zeptal o kolik se schůze protáhne proti minulým schůzím pořádaných na Lokomotivě když má být celý oběd?

    Bude se nějak kontrolovat jestli je opravdu člověk ,, chráněn ,, proti covidu? Nebo bude jen to čestné prohlášení který si může každý vypsat? Pokud mám být uzavřen v nějakém salónku chci mít jistotu, že tam nebudu ohrožen.

    Děkuji kompetentní osobě za zodpovězení otázek.

    S pozdravem Petr

    • Ještě doplnění. Kdo je významný host a kdo normální host? Děkuji

    • Samotný oběd délku konference významně neovlivní, přestávka na občerstvení je součástí každého jednání. Rozhodující je spíše množství a délka diskusních příspěvků u projednávaných bodů.

      Čestné prohlášení je úřední dokument a jeho falšování má své důsledky. Především ale doufám, že účastníci konference jsou rozumní lidé a nějaké podvody či falšování je ani nenapadnou. To samozřejmě platí všeobecně, nejen ve vztahu k čestnému prohlášení.

      Význam hostů záleží na subjektivním posouzení konference. Obvykle se za významné hosty považují například zástupci ŠSČR.

      Ohledně úhrady oběda nemám bližší informace. Jde o soukromou iniciativu Šachové školy.

  3. Malé doplnění: Oběd bude ve 12h. Členům VV JmŠS, členům revizní komise JmŠS, delegátům z OŠS a významným hostům hradí oběd šachový klub Šachová škola HŘÍBATA.

    • Předvolební gulášek, tak se mi to líbí 🙂 Lepší oběd než kobliha 🙂

Komentáře nejsou povoleny.