Pozvánka na první část Konference JmŠS

Letošní Konference JmŠS proběhne zcela netradičně jako dvoudenní: první část proběhne v pondělí 1. února 2021 od 20 hodin jako videokonference a jediným bodem jednání bude volba delegátů na Konferenci ŠSČR. Druhá část Konference JmŠS proběhne se všemi ostatními body někdy v květnu nebo v červnu (předpokládáme klasickou formou osobního setkání, ale kdyby koronakrize neumožnila osobní účast ani v těchto měsících, pak by i toto jednání muselo proběhnout videoformou). O termínu této druhé části budeme včas (tedy nejméně měsíc předem) informovat na tomto webu.

Pro videokonferenci bude potřeba mít k dispozici internet a prohlížeč Edge nebo Chrome. Kamera ani mikrofon nutné nejsou, účastníci se budou vyjadřovat psanými komentáři. Dále bude potřeba znát přihlašovací heslo, které delegáti a nahlášení účastníci obdrží v pátek 29. ledna.

Jak se připojit ke konferenční místnosti

Prosíme okresní šachové svazy, aby na mail mhurta@volny.cz do 28. ledna 2021 nahlásily jména zvolených zástupců (3 za každý okres, je dobré však mít i zvolené náhradníky, kteří by byli připraveni zaskočit, kdyby ze zvolených delegátů někdo na poslední chvíli vypadl) a jejich mailový kontakt, na který bude zasláno přístupové heslo pro vstup na konferenci. Stejně tak o přístupové heslo může požádat kdokoli z členů JmŠS, který má o jednání konference zájem. Hlasovací právo však budou mít jen delegáti zvolení svými okresními šachovými svazy.