Klíčový zápas národního týmu na chess.com, přijďte si zahrát a pomoci

Na svazovém webu se dnes objevila výzva kterou přinášíme bez jakýchkoli úprav:

Tuto neděli 27. září 2020 od 20:00 se může každý český šachista stát členem národního týmu na serveru chess.com a bojovat v mistrovském zápase v rámci světové i evropské ligy o důležité body.

Našim soupeřem bude silný výběr Bosny a Hercegoviny – jarní utkání s právě tímto soupeřem bylo vrcholem minulé sezóny.

Ve světové lize LCWL (Live Chess World League) se aktuálně hraje 6. sezóna a ač jsme měli proti sobě v prvních dvou kolech druhé divize silné výběry Argentiny a USA, tak jsme získali plný počet bodů stejně jako Bosna. Takže půjde o to, kdo se utrhne …

To v evropské lize LCEL (Live Chess European League) jsme si zatím v druhé sezóně vybrali všechny favority (Rusko, Rumunsko a Srbsko) a je tedy třeba začít zase vítězit, abychom obhájili loňské evropské paté místo.Co musíte udělat proto, abyste si zahráli?Je to snadné, stačí:

Hrát je možné jak z počítače, tak i z mobilu nebo tabletu. Pokud budete mít problémy, stačí se ozvat buď na týmové stránce nebo v chatu a určitě Vám někdo pomůže.
Malé upozornění: server chess.com je velmi přísný na případné podvádění a nevhodné chování, takže to prosím ani nezkoušejte! (uškodíte sobě i týmu)

Podrobnější informace najdete v týmové pozvánce na https://www.chess.com/cs/news/view/lcwl-lcel-mlsna-bosna

PS: Hrajeme takto skoro každou neděli a tuhle zábavu nám ani Prymula nedokáže zakázat (a vlastně by si mohl i zahrát 🙂 ).

Ivo(sh) Musilspolukapitán českého týmu na chess.com

Příspěvek byl publikován v rubrice Pozvánka a jeho autorem je Miroslav Hurta. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.