ŠSČR zahajuje projekt Klub Aktivních Trenérů (KAT)

Klub Aktivních Trenérů (KAT) je novým projektem Trenérské komise Šachového svazu ČR a je určen pro šachové trenéry/ky registrované v rámci ŠSČR.

Hlavním posláním KAT je další vzdělávání a výměna zkušeností mezi trenéry, kteří mají zájem se dále zdokonalovat zejména v oblasti pedagogiky a trenérských kompetencí. Jednou měsíčně bude pro členy pořádán speciální webinář s diskusí k danému tématu. Více info zde: https://app.chess.cz/kat

Členství v klubu bude samozřejmě plné výhod, v tuto chvíli minimálně 4x za rok budou mít členové možnost nákupu produktů ChessBase se slevou 50%, získají taktéž zdarma prémiové členství na nové tréninkové platformě My-Chess (Martin Beil) a v případě zájmu i vlastní tréninkovou místnost pro on-line trénink (platforma GoToMeeting).

Pro všechny, kteří se do Klubu aktivních trenérů registrují 1. 1. 2022 a později – pro dokončení registrace, prosím, uhraďte částku 100 Kč převodem na účet č. 1721907504/0600, variabilní symbol RRMMDD (datum narození), do zprávy pro příjemce uveďte své jméno, příjmení a KAT.

Členský poplatek 100 Kč se platí na celý kalendářní rok. Pro stávající členy je povinnost poplatek uhradit do 31. 1. každého kalendářního roku. Fakturu za platbu lze vystavit na Vaši žádost, v tomto případě dejte vědět před úhradou na mail jitka.kniezkova@chess.cz.

Do konce roku 2021 je služba zdarma.

Pro účely veřejnosti pak bude seznam členů veřejně přístupný (za účelem případných kontaktů na jednotlivé trenéry).

Registrovat/přihlásit se můžete zde: https://app.chess.cz/kat/profil

Příspěvek byl publikován v rubrice Ostatní a jeho autorem je Miroslav Hurta. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.