Turnaj smíšených dvojic

Vážení šachoví přátelé,

CHESS TEAM BRNO a Bowling centrum Brno s.r.o., za podpory Ing. Vlastimila Chládka, Robert a Petr šachy, z.s., Továrek, Horký a partneři, advokátní kancelář, s.r.o., JUDr. Miroslava Michálka a Mgr. Michala Vávry, pořádají 1. ročník turnaje SMÍŠENÝCH DVOJIC.

Propozice
Startovní listina

Myšlenka uspořádání takového turnaje, který se podle pamětníků odehrál v Brně naposledy začátkem 80 let minulého století, mě napadla už dřív a tento záměr jsem dal najevo v rozhovoru z červencových Pásků (okolo 17. minuty).

Nyní se vám tedy dostávají do rukou propozice tohoto turnaje, který, jak věříme, naplní nejen kapacitu Bowling centra v Brně – Líšni, ale také zajímavý společenský rozměr. Smyslem je také přilákat na turnaj ženy, kterých při jednodenních turnajích bývá spíše pomálu. Zde budou mít svým způsobem výhodu, neboť se muži bez nich neobejdou:-). Věříme, že díky podpoře sponzorů a vhodně zvolenému termínu se turnaje zúčastníte v hojném počtu a možná pomůžete vytvořit novou zajímavou tradici.

Místo : Bowling Brno, Líšeňská 80
Kdy : středa 17. listopadu 2021 (státní svátek) od 10.00 – přijďte s dostatečným předstihem!
Startovné : 200 Kč na družstvo
Ceny : finanční (celkem 15.000 Kč, 1. cena 5.000 Kč) a věcné pro nejlepší v kategoriích a další účastníky
Tempo hry : 2× 15 minut + 5 vteřin / tah
Systém: švýcarský na 7 kol
Přihlášky: do naplnění kapacity hrací místnosti (30 družstev = 60 osob) na neklanv@seznam.cz; 774 256 842; Facebook;

Kapacita sálu je omezena na 60 účastníků (nově od 3.10.2021), případně dle aktuálních omezení ze strany Ministerstva zdravotnictví České republiky. Pořadatelé si vyhrazují právo na změnu propozic, a to zejména z důvodu nepříznivé epidemiologické situace a aktuálně platných nařízení vlády České republiky.

Příspěvek byl publikován v rubrice Pozvánka, Turnaje a jeho autorem je Neklan Vyskočil. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.