Pohár SVČ hrajeme 18. února!

Pátý turnaj ze série “O putovní pohár SVČ 2020/21” začíná na lichess.com ve čtvrtek (18.2.) v 17:00. Účast je zdarma pro všechny hráče do 18 let (nar. 2002 a ml.). Vítězové kategorií (nejmladší, mladší a starší) získají diplomy, které jim budou předány na nejbližším turnaji v SVČ.

Turnaj se hraje na herním serveru lichess.org. Všichni účastníci turnaje musí mít na lichess vytvořen účet (registrace je zdarma) a být členy klubu Boskosachy. Samotný turnaj je na lichess chráněn heslem, které bude všem zájemcům zasláno po vyplnění jednoduchého formuláře níže. Přijetí do klubu i zpracování formuláře může zabrat nějaký čas, proto se ve vlastním zájmu hlaste co nejdříve (nejlépe aspoň 15 minut před turnajem)!

Jak se bude hrát?

On-line turnaj se bude samozřejmě od turnajů v SVČ mírně lišit. Zachováno je tempo 2×15 minut (hráč má na přemýšlení 15 minut) a švýcarským systémem na 5 kol (každý hráč odehraje pět partií). Kolo začíná vždy až po odehrání všech partií (stejně jako v SVČ), proto mohou hráči, kteří skončí svoji partii rychle, chvilku čekat, než začne partie další.

Turnaj skončí cca v 19:00, nejpozději v 19:30. Všichni zúčastnění dostanou také body do celkového hodnocení seriálu.

Podrobnosti na www.boskosachy.cz