Šachy do škol – přihlášky nově online

V letošním roce dochází v projektu pouze k jedné podstatné změně, a to je způsob přihlašování škol, které proběhne přes online formulář. Ostatní podmínky jsou nezměněny, tj. každá přihlášená škola získává:

1. LearningChess – přístup do výukového šachového portálu zdarma

2. Cvičebnice ze stávající nabídky do počtu 25 kusů zdarma (dle počtu dětí 1žák/1kus, poštovné a balné se nehradí při první objednávce ve školním roce)

3. Nové školy v projektu  metodiku a sbírku úloh zdarma

4. Školám, které šachy povedou jako vyučovací předmět, který  je pro žáky zdarma, navíc příspěvek na odměnu pro vyučujícího 3 000 Kč (bude poukázáno na účet školy po odeslání závěrečné zprávy.)

5. Možnost pro další učitele školy zdarma absolvovat online školení trenérů 4. třídy a účastnit se metodických schůzek – workshopů během školního roku v regionech

6. Možnost stažení podpůrných materiálů (diplomy apod.)

7. Možnost zapůjčení šachového materiálu

8. Pomoc s organizací meziškolních přátelských zápasů

9. Možnost konzultovat a spolupracovat s krajským koordinátorem Šdš Miroslavem Hurtou mhurta@volny.cz.

10. Možnost využít již zpracované dokumenty a texty týkající se vztahu výuky šachu k rámcově vzdělávacím plánům (při začleňování výuky šachu do ŠVP)

Uzávěrka přihlášek do projektu je 20. říjen, ostatní informace i on line přihlášku naleznete na webu ŠSČR.

Příspěvek byl publikován v rubrice Mládež, Pozvánka a jeho autorem je Miroslav Hurta. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.