Tréninkový kalendář s Online šachovými testy

Dobrý den,

rád bych Vás pozval k účasti v nové soutěži – Tréninkovém kalendáři s Online šachovými testy – který začne už v pondělí 25. května a bude pokračovat až do 30. června.

Znovu se budou každý den otevírat tři testy ve třech úrovních obtížnosti. Tentokrát je obtížnost všech tří úrovní o něco vyšší, řekl bych tak o půl úrovně. Lehké testy už nejsou pro úplné začátečníky, ale navazují na předchozí velikonoční sadu. Střední testy jsou na úrovni dvoutahových až třítahových matů. Těžká obtížnost je vhodná i pro pokročilejší šachisty.

V průběhu soutěže uvidíte i nějaká nová vylepšení – více odkazů na Šachopedii, odkazy na výuková videa, řešení testů na čas a další. Hlavní sadu vylepšení celého Online prostředí pak plánujeme v průběhu léta.

Kdo z vás jste se už minule do soutěže přihlašovali, nemusíte se znovu přihlašovat. Stačí vyřešené testy podepsat tak jako u minulé série 🙂

Mějte se všichni hezky,

Martin Beil, Šachy Dolmen

Příspěvek byl publikován v rubrice Uncategorized a jeho autorem je Miroslav Hurta. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.