Školení trenérů 2. třídy

Trenérská komise Šachového svazu pořádá školení trenérů 2. třídy, které po absolvování opravňuje k získání ŽL v oboru trenér šachu. Kvalifikačním předpokladem je třetí trenérská třída a předpokládá se praxe v oboru.

Školení bude probíhat formou šesti víkendových soustředění vždy v Praze na Strahově, přičemž závěrečné soustředění bude plně věnováno zkouškám. Součástí zkoušky bude vypracování vzorové lekce, její prezentace a složení závěrečného testu.

Z důvodů organizačních (obnova akreditace na MŠ) a šachových (dohrávky soutěží) bude první soustředění již 6-7/6, další termíny budou stanoveny po dohodě s účastníky.

Účastnický vklad zůstává stejný 1,500 Kč na osobu a je splatný na účet Svazu před zahájením školení. Upozorňujeme, že kapacita školení je omezená a přednost dostanou dříve přihlášení uchazeči, proto neváhejte a přihlašujte se obratem na evzen.pospisil@chess.cz. (sem směřujte také případné dotazy).

V přihlášce uveďte jméno, příjmení, email, oddíl, ročník narození a aktuální ELO (FIDE).

Příspěvek byl publikován v rubrice Pozvánka a jeho autorem je Miroslav Hurta. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.