Závěrečná zpráva OP družstev Brno-venkov

Poslední kolo plánované na 21. března zůstalo vzhledem ke stavu NOUZE vyhlášenému vládou ČR neodehráno. Protože není ani v době psaní této závěrečné zprávy jasné, kdy tento stav pomine, v hlasování se 8 družstev vyjádřilo pro ukončení soutěže bez odehrání posledního kola. Hlasování bylo podstatně ulehčeno i tím, že o vítězi (a postupujícím do KPII) Tímto rozhodnutím bude soutěž také započtena národní LOK k 5. 5. 2020.

Ve znamení Kuřimi – tak by se jednoduše mohl charakterizovat letošní ročník této soutěže. Jen staří pamětníci mohou vzpomínat, zda vůbec někdy došlo k tomu, že by se na prvních třech místech umístily celky jednoho klubu – alespoň já něco takového nepamatuji. A nejenže umístily, ony dokonce celé soutěži přímo panovaly, neboť nad ostatními zvítězily s obrovským náskokem. Klobouk dolů před všemi Kuřimáky a před jejich práci s mládeží rovněž! Celá soutěž jinak probíhala bez rušivých vlivů (pokud tedy pomineme zrušení posledního kola) a v duchu fair play, spolupráce s kapitány byla na velmi slušné úrovni.

Závěrečná zpráva

Příspěvek byl publikován v rubrice Uncategorized a jeho autorem je Miroslav Hurta. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.