KPIIB: postupujícím je GPOA Znojmo

Závěrečné kolo KPII družstvo přineslo podle očekávání prvenství znojemským gymnazistům, kteří ve znojemském derby porazilo vysoko TJ Znojmo B 7 : 1. Pro vítěze to znamená postup do KPI, pro poraženého naopak sestup do okresních vod, protože dva nejbližší „sestupoví konkurenti“ Slovan Ivančice a bystrčtí olejáři své soupeře porazili. Lukáš Řehůřek sice na bystrckém webu píše o zápase s Hodonicemi jako o utkání, kde už nikomu o nic nešlo, ale není to tak úplná pravda. V případě prohry by se totiž TJ Znojmo B zachránilo a ze soutěže by do městského přeboru sestupovali právě olejáři… Hodnotící článek kapitána vítězného celku naleznete zde.

A to už je všechno. Když za celou dobu soutěže přes všechny výzvy nedojde od některých družstev ani jedna zprávička, ani jeden hodnotící komentář, nemá ani vedoucí soutěže motivaci si ve zprávě z kola něco vymýšlet a zbytečně zprávu natahovat. Komentáře musí být společným dílem všech – anebo nikoho.

Závěrem připojujeme odkaz na soutěžní zpravodaj a na podrobné výsledky na stránkách chess-results a na webu soutěží ŠSČR