Krásné Vánoce všem!

Vážení návštěvníci těchto webových stránek, dovolte mi jménem Jihomoravského šachového svazu popřát příjemné a poklidné prožití vánočních svátků a mnoho pohody.

Vánoční stromek se svíčkami a několika hezkými dárky, očekávání dětí a vánoční koledy – to je vždy hezké a dojímavé. Štědrý den je příležitostí zastavit se v každodenním shonu a uvědomit si, jak jsme šťastni a obdarováni tím, že máme přátele, se kterými můžeme sdílet našeho společného koníčka. Vzpomeňme dnes i na všechny organizátory šachové hry, kteří tu byli před námi a kterým mnoho dlužíme.

Ať nám pohoda a drobné radosti, které dýší ze všech našich soutěží – a je jedno, zda se jedná o akce pro dospělé či pro děti, pro mladé či staré, pro ženy či muže, pro hráče silné či slabé – vydrží i v novém roce. Poděkujme všem, kteří se o zdar naší hry přičiňují – ať už jako činovníci na poli trenérském, rozhodcovském, kapitánském či jinak prostě organizátorském – nebo jako hráči, kteří tyto akce navštěvují a svým pohodovým chováním, přátelským vystupováním a respektem k soupeři se spolupodílejí na úspěchu těchto podujatí a na samotné existenci šachového života v našem kraji vůbec.

Hezké Vánoce Vám i Vašim blízkým jménem Jihomoravského šachového svazu přeje Miroslav Hurta.

Příspěvek byl publikován v rubrice Uncategorized a jeho autorem je Miroslav Hurta. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.