Otevřený okresní přebor v klasickém šachu

Sportovní klub Vyškov Vás zve k účasti na Otevřeném okresním přeboru jednotlivců v klasickém šachu. Jedná se o dlouhodobý šachový turnaj, kdy se bude jednou za měsíc hrát jedno kolo s rozborem partií. Po obědě bude následovat přednáška šachových odborníků. V současné době máme předjednanou účast GM velmistra Petra Veličky a IM mistra Richarda Biolka.

Turnaj je určen všem hráčům bez rozdílu věku a výkonnosti, podmínkou je registrace hráče u ŠSČR a znalost zápisu šachové partie. Hráči účastnící se do turnaje mohou přihlásit v kterékoliv fázi turnaje a mohou odehrát libovolný počet kol.

Místem turnaje jsou salónky Hotelu Dukla ve Vyškově. Termíny jednotlivých budou zveřejněny v samostatných propozicích, které budou vydány pro každé kolo. Startovné pro jedno kolo činí 150 Kč. V ceně startovného je zahrnut oběd a následná přednáška.

První tři hráči v pořadí získají finanční cenu, pro ostatní budou nachystány drobné ceny. Podmínkou pro získání ceny je odehrání minimálně 5 kol.

První kolo přeboru se koná v sobotu 19. října 2019 v Hotelu Dukla ve Vyškově. Začátek je stanoven na 9:00. Prezence bude probíhat od 8:45 hod. Přednášku bude mít IM mistr Richard Biolek. Další podrobnosti naleznete v přiložených propozicích.

Na Vaší účast se těší pořadatelé.

Propozice OP jednotlivců

Propozice pro 1. kolo OP jednotlivců