Open Dobšice 2019

Přijďte zahájit šachovou sezónu v příjemném prostředí pohostinství „U Sapíků“ v Dobšicích u Znojma! Dobšičtí šachisté ve spolupráci s OŠS Znojmo a za podpory Obce Dobšice pořádají v sobotu 19. října 2019 druhý ročník přeboru čtyřčlenných družstev v rapid šachu. Turnaj, který bude zároveň hrán jako přebor znojemska v rapidu týmů je otevřen všem družstvům bez rozdílu věku, výkonnosti a klubové příslušnosti.

Pořadatel: Sokol Dobšice, z.s. ve spolupráci s OŠS Znojmo.

Místo: Hostinec „U Sapíků“, Dobšice.

Právo účasti: čtyřčlenná družstva klubů registrovaných v ŠSČR (možno i smíšená, kmenoví hráči + hosté, dospělí + děti).

Systém: Švýcarský systém pro družstva na 9 kol, (ev. každý s každým podle počtu účastníků).

Tempo: 2×10 min + 5 sekund na tah. Pořadí určují zápasové body (3,1,0), partiové body a vzájemný zápas. Turnaj bude započten na národní rapid LOK.

Startovné: 400 Kč za družstvo, 100 Kč za družstvo výhradně složené z dětí a juniorů.

Časový harmonogram: prezence 9:00-9:45, zahájení v 10:00, vyhlášení výsledků cca v 16:30.

Ředitel turnaje: Vladimír Musil st.

Hlavní rozhodčí: Radek Skoumal + kolektiv.

Ceny: finanční pro první tři družstva (1500 Kč, 1000 Kč, 500 Kč). Pořadatel si vyhrazuje výši cen přiměřeně krátit podle počtu účastníků. Věcné ceny pro všechna družstva složená z dětí a juniorů.

Přihlášky: elektronicky na Radys73@gmail.com do termínu 16.10.2019. V přihlášce prosím uveďte jména hráčů, ev. č. LOK a jejich nasazení na šachovnicích 1 až 4.

Hrací materiál: zajistí pořadatelé.

Občerstvení: teplý oběd (není hrazen ze startovného) pro všechna družstva, která o něj projeví zájem (prosíme v přihlášce uvést počet strávníků).

Těšíme se na Vaši účast!

Příspěvek byl publikován v rubrice Turnaje a jeho autorem je Milan Boháček. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.