Časový harmonogram republikového setkání rozhodčích „Pískáme společně“

V příloze najdete časový harmonogram republikového setkání rozhodčích „Pískáme společně“

Republiková komise rozhodčích by velmi ráda pozvala rozhodčí všech tříd na plánované setkání s podtitulem Pískáme společně. Jedná se o jakousi historicky první konferenci českých rozhodčích.

Jak název napovídá, rozhodčí by podle nás měli pracovat jako tým. Sdílet své strastiplné zkušenosti a diskutovat o nich s kolegy, nabídnout radu a zároveň se nebát zeptat neboť všem nám jde o zajištění zdárného a férového průběhu šachových soutěží a nikdo není neomylný.

Přijďte si poslechnout, jak se píská Wijk aan Zee za účasti světové špičky a mnoho dalšího v podání rozhodčího s nejvyšší kvalifikací u nás IA Pavla Votruby. Diskutujte s rozhodčími, kteří se účastnili olympiád nebo mistrovství Evropy o jejich zkušenostech a ptejte se, co Vás zajímá.

Buďte v obraze a poslechněte si, jaké novinky přinesly úpravy v předpisech a co se chystá do budoucna.

Vyjádřete svůj názor zástupcům Komise rozhodčích, zajímá nás, co si myslíte o plánovaných změnách u nás i ve FIDE.

Pokud jste předsedou krajské komise rozhodčí, určitě neváhejte a přijeďte. Celý seminář máte zdarma a ještě Vám proplatíme cestovné. Odměnou nám budou zprávy z dění ve Vašem kraji.

Pro všechny, kdo se rozhodnou této příležitosti využít bude připraveno drobné občerstvení. Celé setkání bude probíhat v aule na Strahovském stadionu, kde se dá velmi dobře a zdarma zaparkovat.

Pískejme společně!

Příspěvek byl publikován v rubrice Uncategorized a jeho autorem je Miroslav Hurta. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.