Akademické MČR v bleskové hře tradičně 17. listopadu

Tradičně na studentský svátek proběhne akademické MČR v bleskové hře mužů a žen, které je spojeno s datem 17. listopadu. Součástí akce bude i otevřený turnaj pro všechny zájemce, kteří nejsou studenty VŠ.

Akci pořádají FAST VUT v Brně ve spolupráci s Českou asociací univerzitního sportu, ŠSČR a CHESS TEAM BRNO. Místem konání je Fakulta stavební VUT v Brně na Veveří 331/95, v jejichž krásných prostorách se odehrála již celá řada významných šachových akcí.

Oba turnaje se budou hrát na 13 kol se zápočtem na FIDE Blitz Elo, a sice tempem 2×3 minuty + 2 vteřiny / tah. Prezence je i kvůli končícímu Openu Brno trochu netradičně od 15.00 – 15.45, průběh turnaje vč. závěrečného vyhlášení vítězů pak od 16.00 – 20.00.

Právo účasti v AMČR mají studenti s platným studentským průkazem. Hraje se nejen o tituly akademických přeborníků, ale také o příjemný cenový fond (viz propozice v příloze nebo v kalendáři). Přihlášky adresujte do čtvrtka 15.11.2018 Josefu Kratochvílovi na ttucnakk@seznam.cz. Šachový materiál zajistí pořadatelé.

Věříme, že si tuto vrcholnou studentskou akci nenecháte ujít a svou účastí podpoříte její sportovní i společenský význam.

Soubor ke stažení: [zip]

Příspěvek byl publikován v rubrice Pozvánka, Turnaje a jeho autorem je administrator. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.